KEZDŐLAP KÍNÁLATUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK KAPCSOLAT  


Men's Car Kft.

9023 Győr, Cirkeli utca 1.

(Fehérvári út,
Szigethy Attila út
és Ipar út
körforgalmánál)


Időpont-egyeztetés,
információ:


Szántó Árpád
(+36)30/3475859
Breznotics Martin
(+36)30/5662541
Ménes Sándor
(+36)30/2895050

Nyitvatartás:
H-P: 9-17 óráig
Szo: 9-13 óráig
V: Zárva

MEN'S CAR -
MINDENBŐL A LEGJOBBAT
 

New Page 1
SZOLGÁLTATÁSOK

- ÚJ GÉPKOCSIK:

Új gépkocsik beszerzése Magyarországról és külföldről egyaránt, az Ön igényeinek és kéréseinek megfelelő színben, valamint felszereltségben, teljes körű ügyintézéssel a megrendeléstől az átadásig.

Az éves tekintetben nagy darabszámúnak számító vásárlásaink (flottavásárlás) miatt a márkaképviseletektől kapott kedvezményeink általában meghaladják az egyedi ügyfeleknek adható engedményeket, így jó eséllyel mondhatjuk azt, hogy új autó vásárlása esetén Önnek érdemes tőlünk is ajánlatot kérni.

- HASZNÁLT AUTÓK:

Kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú, leinformálható múlttal, komplett fedélzeti irodalommal és gyári kulcsaival rendelkező, átvizsgált - szükség esetén frissen szervizelt - műszaki állapotlappal és fényezési rétegvastagság-méréssel rendelkező használt autók értékesítése.

A fenti feltételek természetesen leginkább a saját tulajdonú gépkocsikra érvényesek. A bizományos értékesítésre átvett autók esetében is próbálunk egy, a mai magyar átlagnál magasabb műszaki és esztétikai színvonalat tartani, viszont vannak olyan megbízóink, akiktől - szem előtt tartva a hosszú távú együttműködést - esetenként kénytelenek vagyunk a mi elvárásainknak nem teljes mértékben megfelelő autókat is átvenni.
Ezek állapotáról természetesen ugyanúgy tájékoztatást adunk Önnek, mint a makulátlan autóinkról.

Bármennyire is igyekszünk színes kínálattal megjelenni a piacon, mégis mindennapos eset, hogy a keresett modell nincs a palettánkon vagy épp a látókörünkben. Amennyiben Ön sem találta meg nálunk az óhajtott típust, akkor a jogi képviselőnk által szerkesztett megbízási szerződés aláírása után beszerezzük az Ön elképzeléseinek megfelelő autót és a teljes körű ügyintézést követően - akár az Ön által megjelölt helyen - át is adjuk.
Amennyiben a megbízásos autóbeszerzés feltételeiről bővebb felvilágosítást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

- SZAVATOSSÁG:

Kérem, az érvényes szabályokról érdeklődjön a Fogyasztóvédelem honlapján!
Mivel a köztudatban egymásnak teljesen ellentmondó információk keringenek, ezért az autókereskedés megnyitása előtt ezt mi is megtettük és a Felügyelet szakembereivel személyesen egyeztetve folyamatosan frissítjük az ismereteinket, hogy az Ön ide vonatkozó kérdéseire felkészülten válaszolhassunk.

- GARANCIA:

Az erre szakosodott biztosító társaságok ajánlatai alapján 1 év garancia elérhető minden 10 évnél fiatalabb és 200 000 km-nél igazoltan kevesebbet futott használt autóra. Évjárat és futásteljesítmény függvényében ez lehet fődarabokra vonatkozó vagy kibővített műszaki tartalmú garancia.
További információkért kérjük, forduljon értékesítőnkhöz!

- AUTÓBESZÁMÍTÁS:

A nálunk vásárolt új vagy használt gépkocsik vételárába - egy teljes körű állapotfelmérés után - beszámítjuk az Ön tulajdonát képező korrekt, jó állapotú, gyári kulcsaival és fedélzeti irodalmával rendelkező gépkocsit, évjárat megkötés nélkül.

Hitellel terhelt autók beszámítását és tartozáskiegyenlítését is megoldjuk, de ez minden egyes esetben a gépkocsit terhelő hitelösszeg nagyságától függ.

...viszont szeretnénk tisztázni már az elején, hogy az autóbeszámítás nem egyenértékű a készpénzzel. Piaci áron nem vásárolhatjuk meg az Ön autóját, hiszen azzal nekünk még további feladataink és költségeink lesznek, továbbá - el nem ítélhető módon - még némi nyereséget is szeretnénk realizálni az üzleten.

Reméljük, ezzel a gondolattal azért nem leptünk meg nagyon senkit!

- KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS:

Azonnali készpénzes fizetéssel megvásároljuk az ország egész területén TULAJDONOSÁTÓL a gyári kulcsaival, fedélzeti irodalmával rendelkező, jó műszaki és kiemelkedően jó esztétikai állapotú, leinformálható, leellenőrizhető szervizmúlttal és rendezett jogi környezettel bíró kis- és közép-kategóriás gépkocsikat, terepjárókat és kisteherautókat.

Az autókat minden esetben adásvételi szerződéssel felvásároljuk, így Ön azonnal le tudja mondani autója kötelező felelősség biztosítását, valamit a gépjárműadóját.

Hitellel terhelt gépkocsikat is vásárolunk, a tartozást Ön helyett kiegyenlítjük, de ez minden egyes esetben a gépkocsit terhelő hitelösszeg nagyságától függ.

- EREDETISÉG VIZSGÁLAT ÉS OKMÁNYIRODAI ÜGYINTÉZÉS:

A nálunk vásárolt gépkocsik eredetiségvizsgálatát elvégeztetjük és az okmányirodai ügyintézést is megoldjuk Ön helyett. Az ezek után fizetendő hatósági díjak - ellenkező egyezség hiányában - természetesen Önt terhelik.
Az "átíráshoz" az Okmányiroda már igényli az érvényes kötelező felelősség biztosítást. Hogy ezt Ön köti, vagy mi intézzük, pusztán megállapodás kérdése.

- FINANSZÍROZÁS:

Az Ön igényeihez igazítjuk partnerünk - a Merkantil Bank Zrt. - hitel- és lízing-ajánlatait, illetve kíváncsian fogadjuk az Ön által előnyben részesített bank finanszírozási ötleteit is. A döntés az Öné.

_______________________________________________________________________

A leggyakrabban előforduló kérdések (GYIK):

1. Szükséges munkáltatói igazolás?

2. Egyéni vállalkozó vagyok. Kaphatok hitelt?

3. Nincsen vállalkozói igazolványom, mert őstermelő vagyok. Kaphatok hitelt?

4. Nem akarok CASCO-t kötni, így is tudok hitelt felvenni?

5. BAR-listán vagyok, kaphatok hitelt?

6. Vállalnak garanciát az autókra?

7. Télen nem használom az autómat, akkor is kell téli gumi?

8. Egy éve eladtam az autómat, mi van a kötelező biztosításom bónuszával?

9. A feleségem nevén volt az autónk és a kötelező biztosítás is. Az én nevemre örökíthető ez a bónusz?

10. Hogyan tároljam a leszerelt, használaton kívüli téli/nyári kerekeimet?

11. Forint-, Euro- vagy CHF-alapú hitelt vegyek fel?

12. Mibe kerül a vásárolt autóm névre íratása?

13. Honnan tudom, hogy volt-e sérülve az autó?

........................................................................................................................................

1. Szükséges munkáltatói igazolás?
Igen, minden esetben.
<< vissza a kérdéshez

2. Egyéni vállalkozó vagyok. Kaphatok hitelt?
Természetesen egyéni vállalkozóként is igényelhető finanszírozás. Az igényléshez a vállalkozói igazolvány és a vállalkozás előző éves gazdálkodási eredményének (adóbevallás) benyújtására van szükség.
<< vissza a kérdéshez

3. Nincsen vállalkozói igazolványom, mert őstermelő vagyok. Kaphatok hitelt?
Természetesen, ebben az esetben a személyes dokumentumokon túl az őstermelői igazolvány benyújtása is szükséges.
<< vissza a kérdéshez

4. Nem akarok CASCO-t kötni, így is tudok hitelt felvenni?
Igen, finanszírozó partnerünk engedélyezi a finanszírozási szerződés megkötését
 cascomentes
 ügyfél által megkötött egyedi casco biztosítás
 beépített casco biztosítás megkötése
mellett.

<< vissza a kérdéshez

5. BAR-listán vagyok, kaphatok hitelt?
Amennyiben a KHR szerint a tartozás passzív státuszú, úgy kezes bevonása mellett van esély a finanszírozásra. Aktív KHR-státusz esetén a jelenlegi pénzpiaci szabályozások nem teszik lehetővé a finanszírozás engedélyezését.
<< vissza a kérdéshez

6. Vállalnak garanciát az autókra?
Saját tulajdonú autóinkat megbízott szervizünkkel minden esetben átvizsgáltatjuk és az összes feltárt hibát elháríttatjuk. Minden értékesített saját autó mellé fényezési rétegvastagságot és műszaki állapotot igazoló dokumentumokat adunk.
A bizományos értékesítésre átvett autóinknál is ügyelünk a legmagasabb műszaki és esztétikai színvonalra, illetve Győr területén belül lehetőséget adunk a kiválasztott autó átvizsgálására.

A jogszabályban előírt szavatosságot minden tartós fogyasztási cikkre előírja a jogalkotó, amely minden kereskedőre érvényes. Ez a használt autók esetében a főbb szerkezeti egységekre (motor, váltó, stb...) igaz. Külön díj ellenében azonban van arra is lehetőség, hogy a kiválasztott autón hosszabb futamidőre is legyen garancia, ezt viszont nem az autókereskedők, hanem más - erre szakosodott - cégek biztosítják.

<< vissza a kérdéshez

7. Télen nem használom az autómat, akkor is kell téli gumi?
Amennyiben valóban nem használja, akkor nem szükséges. (A téli gumi használata 7 fok alatt erősen ajánlott. Sajnos, nálunk még nem kötelező.)
Télen ritkán és inkább rövidebb távokon használt autók esetében javasoljuk akár a jó minőségű négy évszakos gumik használatát, melyek paraméterei megközelítik mind a nyári, mind a téli abroncsok jó tulajdonságait. Természetesen azért síelni nem szívesen indulnék el egy ilyen abroncsokkal szerelt autóval. :)

<< vissza a kérdéshez

8. Egy éve eladtam az autómat, mi van a kötelező biztosításom bónuszával?
A megszerzett bónusz az eladástól számított 2 éven belül újra érvényesíthető, 2 éven túl elévül.
<< vissza a kérdéshez

9. A feleségem nevén volt az autónk és a kötelező biztosítás is. Az én nevemre örökíthető ez a bónusz?
Sajnos, a biztosítók ezt nem engedélyezik.
<< vissza a kérdéshez

10. Hogyan tároljam a leszerelt, használaton kívüli téli/nyári kerekeimet?
Amennyiben felnin vannak, fektetve vagy függesztve is megfelelő. Felni nélkül inkább állítva és rendszeresen forgatva. Célszerű leszerelés után lemosni, esetleg gumiápolóval lekezelni.
<< vissza a kérdéshez

11. Forint-, Euro- vagy CHF-alapú hitelt vegyek fel?
2015.03.15. óta a deviza alapú finanszírozási forma csak szigorúan korlátozott körülmények között érhető el. ...de minket bátran kérdezhet, nem fogjuk elhallgatni a buktatókat sem.
<< vissza a kérdéshez

12. Mibe kerül a vásárolt autóm névre íratása?
A régóta köztudatban lévő
- személyautó 1895 cm3-ig 18 Ft/cm3
- személyautó 1896 cm3 felett 24 Ft/cm3
- tehergépjármű: 18 Ft/cm3
már nem érvényes. Az internet tele van az erre szakosodott kalkulátorokkal. Mi a következőt használjuk: www.kalkulatorlap.hu.
A bal szélen található menüpontban kiválaszthatóak a keresett oldalak.

A további költségek:
- forgalmi engedély és törzskönyv illetéke: 2 x 6 000 Ft
- hatósági eredetiség vizsgálat: 17 000 - 20 000 Ft (hengerűrtartalom függvényében)
- ügyintézés díja: 4 500 Ft

<< vissza a kérdéshez

13. Honnan tudom, hogy volt-e sérülve az autó?
Elsősorban elmondjuk Önnek és írásbeli igazolást is adunk erről. Amennyiben ez nem lenne elegendő, akkor a fényezési rétegvastagság-mérő készülék mérése alapján mindenre fény derül. Hozhat Ön is, de nekünk is van. Nincs eltitkolni valónk, szívesen átmérjük Önnel bármelyik autónkat.
A gyári fényezés vastagsága általában - típustól függően - 80 és 250 mikron között mozog. Ha ennél nagyobb a fényezés vastagsága, valószínűleg javították a járművet.

<< vissza a kérdéshez

 

_______________________________________________________________________

MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT
 

 

 

Copyright  ©  2011   Men's Car Kft.   Minden jog fenntartva.