KEZDŐLAP KÍNÁLATUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK KAPCSOLAT  


Men's Car Kft.

9023 Győr, Cirkeli utca 1.

(Fehérvári út,
Szigethy Attila út
és Ipar út
körforgalmánál)


Időpont-egyeztetés,
információ:


Breznotics Martin
(+36)30/5662541


Kőhegyi Tamás
(+36)30/3475859


Ménes Sándor
(+36)30/2895050

Nyitvatartás:
H-P: 9-17 óráig
Szo: 9-13 óráig
V: Zárva

MEN'S CAR -
MINDENBŐL A LEGJOBBAT
 

Szolgaltatasok
SZOLGÁLTATÁSOK

- √öJ G√ČPKOCSIK:

√öj g√©pkocsik beszerz√©se Magyarorsz√°gr√≥l √©s k√ľlf√∂ldrŇĎl egyar√°nt, az √Ėn ig√©nyeinek √©s k√©r√©seinek megfelelŇĎ sz√≠nben, valamint felszerelts√©gben, teljes k√∂rŇĪ √ľgyint√©z√©ssel a megrendel√©stŇĎl az √°tad√°sig.

Az √©ves tekintetben nagy darabsz√°m√ļnak sz√°m√≠t√≥ v√°s√°rl√°saink (flottav√°s√°rl√°s) miatt a m√°rkak√©pviseletektŇĎl kapott kedvezm√©nyeink √°ltal√°ban meghaladj√°k az egyedi √ľgyfeleknek adhat√≥ engedm√©nyeket, √≠gy j√≥ es√©llyel mondhatjuk azt, hogy √ļj aut√≥ v√°s√°rl√°sa eset√©n √Ėnnek √©rdemes tŇĎl√ľnk is aj√°nlatot k√©rni.

- HASZN√ĀLT AUT√ďK:

Kifog√°stalan eszt√©tikai √©s mŇĪszaki √°llapot√ļ, leinform√°lhat√≥ m√ļlttal, komplett fed√©lzeti irodalommal √©s gy√°ri kulcsaival rendelkezŇĎ, √°tvizsg√°lt - sz√ľks√©g eset√©n frissen szervizelt - mŇĪszaki √°llapotlappal √©s f√©nyez√©si r√©tegvastags√°g-m√©r√©ssel rendelkezŇĎ haszn√°lt aut√≥k √©rt√©kes√≠t√©se.

A fenti felt√©telek term√©szetesen legink√°bb a saj√°t tulajdon√ļ g√©pkocsikra √©rv√©nyesek. A bizom√°nyos √©rt√©kes√≠t√©sre √°tvett aut√≥k eset√©ben is pr√≥b√°lunk egy, a mai magyar √°tlagn√°l magasabb mŇĪszaki √©s eszt√©tikai sz√≠nvonalat tartani, viszont vannak olyan megb√≠z√≥ink, akiktŇĎl - szem elŇĎtt tartva a hossz√ļ t√°v√ļ egy√ľttmŇĪk√∂d√©st - esetenk√©nt k√©nytelenek vagyunk a mi elv√°r√°sainknak nem teljes m√©rt√©kben megfelelŇĎ aut√≥kat is √°tvenni.
Ezek √°llapot√°r√≥l term√©szetesen ugyan√ļgy t√°j√©koztat√°st adunk √Ėnnek, mint a makul√°tlan aut√≥inkr√≥l.

B√°rmennyire is igyeksz√ľnk sz√≠nes k√≠n√°lattal megjelenni a piacon, m√©gis mindennapos eset, hogy a keresett modell nincs a palett√°nkon vagy √©pp a l√°t√≥k√∂r√ľnkben. Amennyiben √Ėn sem tal√°lta meg n√°lunk az √≥hajtott t√≠pust, akkor a jogi k√©pviselŇĎnk √°ltal szerkesztett megb√≠z√°si szerzŇĎd√©s al√°√≠r√°sa ut√°n beszerezz√ľk az √Ėn elk√©pzel√©seinek megfelelŇĎ aut√≥t √©s a teljes k√∂rŇĪ √ľgyint√©z√©st k√∂vetŇĎen - ak√°r az √Ėn √°ltal megjel√∂lt helyen - √°t is adjuk.
Amennyiben a megb√≠z√°sos aut√≥beszerz√©s felt√©teleirŇĎl bŇĎvebb felvil√°gos√≠t√°st szeretne, forduljon hozz√°nk bizalommal!

- SZAVATOSS√ĀG:

K√©rem, az √©rv√©nyes szab√°lyokr√≥l √©rdeklŇĎdj√∂n a Fogyaszt√≥v√©delem honlapj√°n!
Mivel a k√∂ztudatban egym√°snak teljesen ellentmond√≥ inform√°ci√≥k keringenek, ez√©rt az aut√≥keresked√©s megnyit√°sa elŇĎtt ezt mi is megtett√ľk √©s a Fel√ľgyelet szakembereivel szem√©lyesen egyeztetve folyamatosan friss√≠tj√ľk az ismereteinket, hogy az √Ėn ide vonatkoz√≥ k√©rd√©seire felk√©sz√ľlten v√°laszolhassunk.

- GARANCIA:

Az erre szakosodott biztos√≠t√≥ t√°rsas√°gok aj√°nlatai alapj√°n ak√°r 3 √©v garancia is el√©rhetŇĎ minden 250 000 km-n√©l igazoltan kevesebbet futott haszn√°lt aut√≥ra. √Čvj√°rat √©s fut√°steljes√≠tm√©ny f√ľggv√©ny√©ben ez lehet fŇĎdarabokra vonatkoz√≥ vagy kibŇĎv√≠tett mŇĪszaki tartalm√ļ garancia.
Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt k√©rj√ľk, forduljon √©rt√©kes√≠tŇĎnkh√∂z!

- AUT√ďBESZ√ĀM√ćT√ĀS:

A n√°lunk v√°s√°rolt √ļj vagy haszn√°lt g√©pkocsik v√©tel√°r√°ba - egy teljes k√∂rŇĪ √°llapotfelm√©r√©s ut√°n - besz√°m√≠tjuk az √Ėn tulajdon√°t k√©pezŇĎ korrekt, j√≥ √°llapot√ļ, gy√°ri kulcsaival √©s fed√©lzeti irodalm√°val rendelkezŇĎ g√©pkocsit, √©vj√°rat megk√∂t√©s n√©lk√ľl.

Finansz√≠roz√°ssal terhelt aut√≥k besz√°m√≠t√°s√°t √©s tartoz√°skiegyenl√≠t√©s√©t is megoldjuk, de ez minden egyes esetben a g√©pkocsit terhelŇĎ √∂sszeg nagys√°g√°t√≥l f√ľgg.

...viszont szeretn√©nk tiszt√°zni m√°r az elej√©n, hogy az aut√≥besz√°m√≠t√°s nem egyen√©rt√©kŇĪ a k√©szp√©nzzel. Piaci √°ron nem v√°s√°rolhatjuk meg az √Ėn aut√≥j√°t, hiszen azzal nek√ľnk m√©g tov√°bbi feladataink √©s k√∂lts√©geink lesznek, tov√°bb√° - el nem √≠t√©lhetŇĎ m√≥don - m√©g n√©mi nyeres√©get is szeretn√©nk realiz√°lni az √ľzleten.

Rem√©lj√ľk, ezzel a gondolattal az√©rt nem lept√ľnk meg senkit!

- K√ČSZP√ČNZES AUT√ďFELV√ĀS√ĀRL√ĀS:

Azonnali k√©szp√©nzes fizet√©ssel megv√°s√°roljuk az orsz√°g eg√©sz ter√ľlet√©n TULAJDONOS√ĀT√ďL a gy√°ri kulcsaival, fed√©lzeti irodalm√°val rendelkezŇĎ, j√≥ mŇĪszaki √©s kiemelkedŇĎen j√≥ eszt√©tikai √°llapot√ļ, leinform√°lhat√≥, leellenŇĎrizhetŇĎ szervizm√ļlttal √©s rendezett jogi k√∂rnyezettel b√≠r√≥ kis- √©s k√∂z√©p-kateg√≥ri√°s g√©pkocsikat, terepj√°r√≥kat √©s kisteheraut√≥kat.

Az aut√≥kat minden esetben ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©ssel felv√°s√°roljuk, √≠gy √Ėn azonnal le tudja mondani aut√≥ja k√∂telezŇĎ felelŇĎss√©g biztos√≠t√°s√°t, valamit a g√©pj√°rmŇĪad√≥j√°t.

Finansz√≠roz√°ssal terhelt g√©pkocsikat is v√°s√°rolunk, a tartoz√°st √Ėn helyett kiegyenl√≠tj√ľk, de ez minden egyes esetben a g√©pkocsit terhelŇĎ √∂sszeg nagys√°g√°t√≥l f√ľgg.

- EREDETIS√ČG VIZSG√ĀLAT √ČS OKM√ĀNYIRODAI √úGYINT√ČZ√ČS:

A n√°lunk v√°s√°rolt g√©pkocsik eredetis√©gvizsg√°lat√°t elv√©geztetj√ľk √©s az okm√°nyirodai √ľgyint√©z√©st is megoldjuk √Ėn helyett. Az ezek ut√°n fizetendŇĎ hat√≥s√°gi d√≠jak - ellenkezŇĎ egyezs√©g hi√°ny√°ban - term√©szetesen √Ėnt terhelik.
Az "√°t√≠r√°shoz" az Okm√°nyiroda m√°r ig√©nyli az √©rv√©nyes k√∂telezŇĎ felelŇĎss√©g biztos√≠t√°st. Hogy ezt √Ėn k√∂ti, vagy mi int√©zz√ľk, puszt√°n meg√°llapod√°s k√©rd√©se.

- FINANSZ√ćROZ√ĀS:

Az √Ėn ig√©nyeihez igaz√≠tjuk partner√ľnk - a Merkantil Bank Zrt. - hitel- √©s l√≠zing-aj√°nlatait, illetve k√≠v√°ncsian fogadjuk az √Ėn √°ltal elŇĎnyben r√©szes√≠tett bank finansz√≠roz√°si √∂tleteit is. A d√∂nt√©s az √Ėn√©.

_______________________________________________________________________

A leggyakrabban előforduló kérdések (GYIK):

1. Sz√ľks√©ges munk√°ltat√≥i igazol√°s?

2. Egy√©ni v√°llalkoz√≥ vagyok. Kaphatok hitelt?

3. Nincsen v√°llalkoz√≥i igazolv√°nyom, mert ŇĎstermelŇĎ vagyok. Kaphatok hitelt?

4. Nem akarok CASCO-t k√∂tni, √≠gy is tudok hitelt felvenni?

5. BAR-list√°n vagyok, kaphatok hitelt?

6. V√°llalnak garanci√°t az aut√≥kra?

7. T√©len nem haszn√°lom az aut√≥mat, akkor is kell t√©li gumi?

8. Egy √©ve eladtam az aut√≥mat, mi van a k√∂telezŇĎ biztos√≠t√°som b√≥nusz√°val?

9. A feles√©gem nev√©n volt az aut√≥nk √©s a k√∂telezŇĎ biztos√≠t√°s is. Az √©n nevemre √∂r√∂k√≠thetŇĎ ez a b√≥nusz?

10. Hogyan t√°roljam a leszerelt, haszn√°laton k√≠v√ľli t√©li/ny√°ri kerekeimet?

11. Forint-, Euro- vagy CHF-alap√ļ hitelt vegyek fel?

12. Mibe ker√ľl a v√°s√°rolt aut√≥m n√©vre √≠rat√°sa?

13. Honnan tudom, hogy volt-e s√©r√ľlve az aut√≥?

........................................................................................................................................

1. Sz√ľks√©ges munk√°ltat√≥i igazol√°s?
Igen, minden esetben.
<< vissza a kérdéshez

2. Egy√©ni v√°llalkoz√≥ vagyok. Kaphatok hitelt?
Term√©szetesen egy√©ni v√°llalkoz√≥k√©nt is ig√©nyelhetŇĎ finansz√≠roz√°s. Az ig√©nyl√©shez a v√°llalkoz√≥i igazolv√°ny √©s a v√°llalkoz√°s elŇĎzŇĎ √©ves gazd√°lkod√°si eredm√©ny√©nek (ad√≥bevall√°s) beny√ļjt√°s√°ra van sz√ľks√©g.
<< vissza a kérdéshez

3. Nincsen v√°llalkoz√≥i igazolv√°nyom, mert ŇĎstermelŇĎ vagyok. Kaphatok hitelt?
Term√©szetesen, ebben az esetben a szem√©lyes dokumentumokon t√ļl az ŇĎstermelŇĎi igazolv√°ny beny√ļjt√°sa is sz√ľks√©ges.
<< vissza a kérdéshez

4. Nem akarok CASCO-t k√∂tni, √≠gy is tudok hitelt felvenni?
Igen, finansz√≠roz√≥ partner√ľnk enged√©lyezi a finansz√≠roz√°si szerzŇĎd√©s megk√∂t√©s√©t
 cascomentes
 √ľgyf√©l √°ltal megk√∂t√∂tt egyedi casco biztos√≠t√°s
 beépített casco biztosítás megkötése
mellett.

<< vissza a kérdéshez

5. BAR-list√°n vagyok, kaphatok hitelt?
Amennyiben a KHR szerint a tartoz√°s passz√≠v st√°tusz√ļ, √ļgy kezes bevon√°sa mellett van es√©ly a finansz√≠roz√°sra. Akt√≠v KHR-st√°tusz eset√©n a jelenlegi p√©nzpiaci szab√°lyoz√°sok nem teszik lehetŇĎv√© a finansz√≠roz√°s enged√©lyez√©s√©t.
<< vissza a kérdéshez

6. V√°llalnak garanci√°t az aut√≥kra?
Saj√°t tulajdon√ļ aut√≥inkat megb√≠zott szerviz√ľnkkel minden esetben √°tvizsg√°ltatjuk √©s az √∂sszes felt√°rt hib√°t elh√°r√≠ttatjuk. Minden √©rt√©kes√≠tett saj√°t aut√≥ mell√© f√©nyez√©si r√©tegvastags√°got √©s mŇĪszaki √°llapotot igazol√≥ dokumentumokat adunk.
A bizom√°nyos √©rt√©kes√≠t√©sre √°tvett aut√≥inkn√°l is √ľgyel√ľnk a legmagasabb mŇĪszaki √©s eszt√©tikai sz√≠nvonalra, illetve GyŇĎr ter√ľlet√©n bel√ľl lehetŇĎs√©get adunk a kiv√°lasztott aut√≥ √°tvizsg√°l√°s√°ra.

A jogszab√°lyban elŇĎ√≠rt szavatoss√°got minden tart√≥s fogyaszt√°si cikkre elŇĎ√≠rja a jogalkot√≥, amely minden kereskedŇĎre √©rv√©nyes. Ez a haszn√°lt aut√≥k eset√©ben a fŇĎbb szerkezeti egys√©gekre (motor, v√°lt√≥, stb...) igaz. K√ľl√∂n d√≠j ellen√©ben azonban van arra is lehetŇĎs√©g, hogy a kiv√°lasztott aut√≥n hosszabb futamidŇĎre is legyen garancia, ezt viszont nem az aut√≥kereskedŇĎk, hanem m√°s - erre szakosodott - c√©gek biztos√≠tj√°k.

<< vissza a kérdéshez

7. T√©len nem haszn√°lom az aut√≥mat, akkor is kell t√©li gumi?
Amennyiben val√≥ban nem haszn√°lja, akkor nem sz√ľks√©ges. (A t√©li gumi haszn√°lata 7 fok alatt erŇĎsen aj√°nlott. Sajnos, n√°lunk m√©g nem k√∂telezŇĎ.)
T√©len ritk√°n √©s ink√°bb r√∂videbb t√°vokon haszn√°lt aut√≥k eset√©ben javasoljuk ak√°r a j√≥ minŇĎs√©gŇĪ n√©gy √©vszakos gumik haszn√°lat√°t, melyek param√©terei megk√∂zel√≠tik mind a ny√°ri, mind a t√©li abroncsok j√≥ tulajdons√°gait. Term√©szetesen az√©rt s√≠elni nem sz√≠vesen induln√©k el egy ilyen abroncsokkal szerelt aut√≥val. :)

<< vissza a kérdéshez

8. Egy √©ve eladtam az aut√≥mat, mi van a k√∂telezŇĎ biztos√≠t√°som b√≥nusz√°val?
A megszerzett b√≥nusz az elad√°st√≥l sz√°m√≠tott 2 √©ven bel√ľl √ļjra √©rv√©nyes√≠thetŇĎ, 2 √©ven t√ļl el√©v√ľl.
<< vissza a kérdéshez

9. A feles√©gem nev√©n volt az aut√≥nk √©s a k√∂telezŇĎ biztos√≠t√°s is. Az √©n nevemre √∂r√∂k√≠thetŇĎ ez a b√≥nusz?
Sajnos, a biztosítók ezt nem engedélyezik.
<< vissza a kérdéshez

10. Hogyan t√°roljam a leszerelt, haszn√°laton k√≠v√ľli t√©li/ny√°ri kerekeimet?
Amennyiben felnin vannak, fektetve vagy f√ľggesztve is megfelelŇĎ. Felni n√©lk√ľl ink√°bb √°ll√≠tva √©s rendszeresen forgatva. C√©lszerŇĪ leszerel√©s ut√°n lemosni, esetleg gumi√°pol√≥val lekezelni.
<< vissza a kérdéshez

11. Forint-, Euro- vagy CHF-alap√ļ hitelt vegyek fel?
2015.03.15. √≥ta a deviza alap√ļ finansz√≠roz√°si forma csak szigor√ļan korl√°tozott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt √©rhetŇĎ el. ...de minket b√°tran k√©rdezhet, nem fogjuk elhallgatni a buktat√≥kat sem.
<< vissza a kérdéshez

12. Mibe ker√ľl a v√°s√°rolt aut√≥m n√©vre √≠rat√°sa?
A r√©g√≥ta k√∂ztudatban l√©vŇĎ
- személyautó 1895 cm3-ig 18 Ft/cm3
- személyautó 1896 cm3 felett 24 Ft/cm3
- teherg√©pj√°rmŇĪ: 18 Ft/cm3
m√°r nem √©rv√©nyes. Az internet tele van az erre szakosodott kalkul√°torokkal. Mi a k√∂vetkezŇĎt haszn√°ljuk: www.kalkulatorlap.hu.
A bal sz√©len tal√°lhat√≥ men√ľpontban kiv√°laszthat√≥ak a keresett oldalak.

A további költségek:
- forgalmi engedély és törzskönyv illetéke: 2 x 6 000 Ft
- hat√≥s√°gi eredetis√©g vizsg√°lat: 17 000 - 20 000 Ft (hengerŇĪrtartalom f√ľggv√©ny√©ben)
- √ľgyint√©z√©s d√≠ja: 4 500 Ft

<< vissza a kérdéshez

13. Honnan tudom, hogy volt-e s√©r√ľlve az aut√≥?
ElsŇĎsorban elmondjuk √Ėnnek √©s √≠r√°sbeli igazol√°st is adunk errŇĎl. Amennyiben ez nem lenne elegendŇĎ, akkor a f√©nyez√©si r√©tegvastags√°g-m√©rŇĎ k√©sz√ľl√©k m√©r√©se alapj√°n mindenre f√©ny der√ľl. Hozhat √Ėn is, de nek√ľnk is van. Nincs eltitkolni val√≥nk, sz√≠vesen √°tm√©rj√ľk √Ėnnel b√°rmelyik aut√≥nkat.
A gy√°ri f√©nyez√©s vastags√°ga √°ltal√°ban - t√≠pust√≥l f√ľggŇĎen - 80 √©s 250 mikron k√∂z√∂tt mozog. Ha enn√©l nagyobb a f√©nyez√©s vastags√°ga, val√≥sz√≠nŇĪleg jav√≠tott√°k a j√°rmŇĪvet.

<< vissza a kérdéshez

 

_______________________________________________________________________

MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT
 

 

 

Copyright  ©  2011   Men's Car Kft.   Minden jog fenntartva.